Пісні страви
З печериць. Котлети з грибів від Євгена Клопотенка
-
47 хвилин
-
2
-
Помірно
Зелений борщ: рецепт зі свіжим шпинатом
-
35 хвилин
-
4
-
Легко
Мариновані печериці від Євгена Клопотенка
-
15 хв + 5 год
-
1
-
Легко
Овочеві
Корисні та яскраві. Млинці зі шпинатом від Євгена Клопотенка
-
1 год 10 хв
-
4
-
Помірно
Зелений борщ: рецепт зі свіжим шпинатом
-
35 хвилин
-
4
-
Легко
Нові рецепти
Куліш з куркою від Євгена Клопотенка
-
40 хвилин
-
4
-
Помірно
Старовинний рецепт. Паска без дріжджів від Євгена Клопотенка
-
1 год 15 хв
-
2
-
Помірно
Японська класика. Місо суп з тофу від Євгена Клопотенка
-
15 хвилин
-
2
-
Легко
У китайському стилі. Смажений рис з овочами та яйцем від Євгена Клопотенка
-
23 хв+25 хв для відварювання рису
-
2
-
Легко
Волога і пишна. Паска в мультиварці за рецептом Євгена Клопотенка
-
3 год 10 хв+2-3 год на охолодження
-
1
-
Помірно
Курячі гомілки, тушковані з печерицями та вершками
-
45 хв
-
4
-
Легко
Ідеальний рецепт. Торт Спартак із заварним кремом
-
3 год 45 хв + 5 год
-
6
-
Складно
Смак дитинства. Пиріжки з яблуками з листкового тіста від Євгена Клопотенка
-
1 година 25 хвилин
-
6
-
Легко
Вареники з полуницею на парі за рецептом Євгена Клопотенка
-
1 год
-
2
-
Помірно
Кіш з горбушею та шпинатом
-
1 година 15 хвилин
-
4
-
Помірно
Зелений борщ: рецепт зі свіжим шпинатом
-
35 хвилин
-
4
-
Легко
Класичний рецепт. Куліш зі свининою від Євгена Клопотенка
-
1 год 25 хв
-
4
-
Помірно
Консервуємо щавель на зиму: простий рецепт
-
15 хвилин
-
1
-
Легко
Мариновані печериці, із зернами гірчиці та духмяним перцем
-
20 хв+5 год на маринування
-
1
-
Легко
Суп-пюре зі шпинату
-
30 хвилин
-
4
-
Легко
До бургерів, пасти і діпів. Рецепт сирного соусу від Євгена Клопотенка
-
10 хвилин
-
2
-
Легко
Пиріг зі шпинатом та сиром
-
60 хвилин
-
4
-
Легко
Вареники з яблуками та корицею від Євгена Клопотенка
-
40 хвилин
-
2
-
Помірно
Яєчня зі шпинатом за рецептом Євгена Клопотенка
-
15 хв
-
2
-
Легко
Салат з пекінської капусти та олії від Євгена Клопотенка
-
10 хвилин
-
2
-
Легко
Дуже смачні. Котлети з квасолі від Євгена Клопотенка
-
35 хвилин
-
2
-
Легко
Кальмари в клярі за рецептом Євгена Клопотенка
-
40 хв
-
4
-
Легко
Котлети з цибулі за рецептом Євгена Клопотенка
-
40 хв
-
4
-
Легко
Мариновані печериці від Євгена Клопотенка
-
15 хв + 5 год
-
1
-
Легко
Швидкий гарнір. Припущений шпинат з лимоном і часником
-
7 хвилин
-
1
-
Легко
З печериць. Котлети з грибів від Євгена Клопотенка
-
47 хвилин
-
2
-
Помірно
Без м’яса, зате з овочами. Пісні котлети з рису від Євгена Клопотенка
-
1 год 5 хв
-
3
-
Легко
Пісна запіканка вареної з картоплі від Євгена Клопотенка
-
55 хвилин
-
6
-
Помірно
Збалансований і корисний. Салат з пекінської капусти і тунця
-
18 хвилин
-
4
-
Легко
Оригінальне поєднання. Салат з картоплі та редиски від Євгена Клопотенка
-
30 хвилин
-
2
-
Легко
Паста з фетою та чері від Євгена Клопотенка
-
45 хвилин
-
2
-
Легко
Салат з редискою та зеленню за рецептом Євгена Клопотенка
-
10 хвилин
-
2
-
Легко
Як засолити оселедець вдома: два способи від Євгена Клопотенка
-
35 хв+21 год на засолювання
-
4
-
Легко
Салат табуле з куркою і редисом
-
30 хвилин
-
2
-
Легко
Для любителів риби. Тартар з лосося від Євгена Клопотенка
-
18 хвилин
-
2
-
Легко
Простий курячий бульйон за рецептом Євгена Клопотенка
-
1 год 40 хв
-
4
-
Легко
У вершковому соусі. Равіолі з сиром від Євгена Клопотенка
-
50 хвилин
-
2
-
Помірно
Гарбузовий торт зі сметанним кремом від Євгена Клопотенка
-
2 год 8 хв+2 год на підготовку сметани
-
5
-
Помірно
З гарбузом і яловичиною. Грецький пиріг шумуш від Євгена Клопотенка
-
1 год 20 хв
-
8
-
Помірно
Пісний варіант. Голубці з тертої картоплі від Євгена Клопотенка
-
1 год 45 хв
-
4
-
Помірно
Росівниця. Гуцульський капусняк від Євгена Клопотенка
-
35 хвилин
-
4
-
Помірно
Домашній хліб з цільнозернового борошна від Євгена Клопотенка
-
1 год+1 год 20 хв на підняття тіста
-
6
-
Помірно
Давня українська традиція. Пишні млинці на кефірі від Євгена Клопотенка
-
35 хвилин
-
2
-
Помірно
Французька вишуканість. Крем-суп з броколі та вершками від Євгена Клопотенка
-
1 год 5 хв
-
4
-
Легко
Маринований у цибулі. Біфштекс з яловичини від Євгена Клопотенка
-
16 хв + 1 год
-
3
-
Легко
Мега-шоколадний та вологий. Класичний брауні від Євгена Клопотенка
-
1 год 5 хв+35 хв на охолодження
-
9
-
Помірно
Суп-пюре з броколі на бульйоні від Євгена Клопотенка
-
1 год 40 хв
-
4
-
Легко
Смажені шулики з маком та медом від Євгена Клопотенка
-
30 хв+1-2 год для настоювання
-
2
-
Легко
В українському стилі. Марципан з волоського горіха від Євгена Клопотенка
-
40 хв+1-2 год на охолодження
-
2
-
Легко
Корисніший варіант. Равіолі з цільнозернового борошна від Євгена Клопотенка
-
1 година
-
6
-
Помірно
Домашня ковбаса в духовці від Євгена Клопотенка
-
1 год 45 хв
-
6
-
Помірно
Соляники: дуже смачне печиво з твердого сиру від Євгена Клопотенка
-
1 год 35 хв
-
8
-
Легко
Домашні равіолі з куркою і томатним соусом від Євгена Клопотенка
-
1 година
-
4
-
Складно
Дріжджове тісто та багато начинки. Рулет з маком від Євгена Клопотенка
-
2 год 30 хв
-
6
-
Помірно
Лише три інгредієнти. Простий сметанний крем від Євгена Клопотенка
-
10 хв +10-12 год для підготовки сметани
-
1
-
Легко
Марокканські млинці від Євгена Клопотенка
-
1 год 10 хв
-
2
-
Помірно
Справжній баскський чизкейк від Євгена Клопотенка
-
1 год + 2 год настоювання
-
6
-
Помірно
Риба моєї мрії – домашній рецепт маринованої скумбрії
-
10 хвилин (+24 години для маринування)
-
6
-
Легко
Із соусом болоньєзе. Мʼясні канелоні в духовці від Євгена Клопотенка
-
1 год 15 хв
-
2
-
Помірно
Закарпатський баник. Дріжджовий рулет із горіховою начинкою
-
1 год 50 хв
-
6
-
Складно
Налисники з яблуками за рецептом Євгена Клопотенка
-
1 год 5 хв
-
6
-
Помірно
Вареники з капустою, приготовані на парі. Рецепт Євгена Клопотенка
-
1 год 10 хв
-
4
-
Помірно
Вареники з картоплею на парі за рецептом Євгена Клопотенка
-
1 год 20 хв
-
4
-
Помірно
Традиційні вареники з маком від Євгена Клопотенка
-
55 хвилин
-
2
-
Помірно
Корисні та яскраві. Млинці зі шпинатом від Євгена Клопотенка
-
1 год 10 хв
-
4
-
Помірно
Налисники з м’ясом від Євгена Клопотенка
-
1 год 40 хв
-
3
-
Помірно
Відео рецепти
Зелений борщ: рецепт зі свіжим шпинатом
-
35 хвилин
-
4
-
Легко
Рогалики по-закарпатськи. Рецепт кіфликів від Євгена Клопотенка
-
1 година 40 хвилин
-
6
-
Складно
Український маківник: смачна випічка від Євгена Клопотенка
-
1 година
-
8
-
Помірно
Там, де гори, полонини. Карпатський буришник з твердим сиром від Євгена Клопотенка
-
2 години 10 хвилин
-
8
-
Легко
Їжте руками. Київське сухе варення з вишні
-
7 годин 5 хвилин
-
3
-
Легко
Курячі стегна в духовці з соусом зі слив та квасолі від Євгена Клопотенка
-
45 хвилин
-
2
-
Помірно
Холодець зі свинини та курки до свята. Українські драглі від Євгена Клопотенка
-
2 години 30 хвилин
-
8
-
Легко
Салат з руколою від Євгена Клопотенка
-
15 хвилин
-
2
-
Легко
Найсоковитіша у світі! Буженина зі свинини з часником, гірчицею та медом
-
1 г 45 хв
-
8
-
Помірно
Бешамель: простий і швидкий рецепт
-
10 хвилин
-
2
-
Легко
Як засолити червону рибу
-
4 години 5 хвилин
-
4
-
Легко
Ідеальний хрускіт. Рецепт малосольних огірків за 3 години
-
4 години 30 хвилин
-
1
-
Легко
Ніжний смак та бархатиста структура. Класичний рецепт заварного крему
-
15 хвилин
-
1
-
Легко
Класичний французький омлет: неймовірна ніжність
-
10 хвилин
-
1
-
Легко
Рецепт вашої мрії! Пиріг з вишнями та горіхами
-
40 хвилин
-
4
-
Легко
Ідеальне тісто та начинка до смаку: тертий пиріг на смальці від Євгена Клопотенка
-
1 година 20 хвилин
-
8
-
Помірно
Надихнувшись Україною: салат з пшеницею та сиром від Євгена Клопотенка
-
40 хвилин
-
2
-
Легко
Здивуйте близьких: млинці з пшоном на молоці від Євгена Клопотенка
-
40 хвилин
-
4
-
Помірно
Хрумкі коржики з запеченої картоплі з вершково-гострим соусом
-
1 година 5 хвилин
-
2
-
Легко
Рум’яні, хрусткі та пухкі. Пиріжки з маком від Євгена Клопотенка
-
55 хвилин
-
16
-
Легко
Ідеальне поєднання соусу і сиру. М’ясний рулет від Євгена Клопотенка
-
50 хвилин
-
4
-
Помірно
Карамелізований і соковитий. Яблучний пиріг з листкового тіста від Євгена Клопотенка
-
2 години 20 хвилин
-
6
-
Помірно
З гарніром із соковитих яблук. Котлети зі свинини від Євгена Клопотенка
-
60 хвилин
-
3
-
Легко
Як приготувати язик – поради Євгена Клопотенка
-
4 години 10 хвилин
-
10
-
Легко
Кабачки по-корейськи на зиму – простий рецепт приготування
-
40 хвилин
-
3
-
Помірно
Жульєн з куркою і грибами на сковороді від Євгена Клопотенка
-
35 хвилин
-
4
-
Легко
Американський пиріг. Персиковий коблер від Євгена Клопотенка
-
1 година
-
6
-
Помірно
Томатний прованський пиріг
-
45 хвилин
-
6
-
Помірно
Що приготувати?
Що приготувати?
Трендові рецепти
Волога і пишна. Паска в мультиварці за рецептом Євгена Клопотенка
-
3 год 10 хв+2-3 год на охолодження
-
1
-
Помірно
Пишні та смачні: вареники з вишнями на парі від Євгена Клопотенка
-
55 хвилин
-
4
-
Помірно
Жульєн із куркою і грибами
-
30 хвилин
-
4
-
Легко
Найпростіший рецепт крафіна від Євгена Клопотенка
-
2 години 40 хвилин
-
4
-
Складно
З солоною карамеллю. Витончена сирна паска від Євгена Клопотенка
-
5 годин
-
6
-
Помірно
Готуємося до Великодня: рецепт сирної паски без випікання
-
30 хвилин (+6 годин для охолодження)
-
6
-
Помірно
Великодня паска: рецепт а-ля італійський панетоне
-
3 години 40 хвилин
-
2
-
Складно
Шоколадна паска з цукатами: незвичайний варіант святкової випічки
-
2 години 40 хвилин
-
1
-
Складно
Курка сувід із зеленим соусом: готуємо, як в ресторані
-
1 година 45 хвилин
-
4
-
Складно
Млинці на сироватці
-
30 хвилин
-
4
-
Легко
Знамениті синабони, котрі легко готувати вдома
-
2 години
-
6
-
Помірно
Секрет у маринаді: як приготувати соковиту буженину з індички
-
3 години 10 хвилин
-
4
-
Помірно
Як приготувати філе індички: секрети запікання
-
2 години 50 хвилин
-
4
-
Помірно
Житнє борошно та солод: смачний український хліб вдома
-
2 години 25 хвилин
-
1
-
Складно
Секретний інгредієнт – манка. Простий рецепт вареників із вишнею
-
29 хвилин
-
2
-
Легко
Білі гриби та чорнослив: як приготувати смачний пісний борщ
-
35 хвилин
-
8
-
Помірно
Секрети приготування лінивих вареників. Рецепт із дитинства
-
20 хвилин
-
2
-
Легко
Вівсяномлинець на воді від Євгена Клопотенка
-
20 хвилин
-
4
-
Легко
Як приготувати смачну юшку з грибів із щипаними галушками
-
1 година 30 хвилин
-
6
-
Помірно
З горіхами, медом та маком. Кутя з рисом на Святвечір та Різдво
-
30 хвилин
-
2
-
Легко
З пшоном, картоплею та салом. Рецепт чернігівської Гартаначки
-
55 хвилин
-
4
-
Легко
Хрустке тісто та маковий соус: рецепт традиційних ламанців
-
45 хвилин
-
6
-
Помірно
Готуйте українське. Рецепт баноша з грибами від Євгена Клопотенка
-
45 хвилин
-
2
-
Легко
Найпопулярніша випічка. Як приготувати дріжджовий рулет з маком
-
2 години 30 хвилин
-
6
-
Складно
Ароматний узвар з коренем імбиру від Євгена Клопотенка
-
25 хвилин
-
10
-
Легко
З присмаком кави. Оригінальний рецепт гречаників з томатним соусом
-
45 хвилин
-
6
-
Помірно
Насолоджуємося, поки сезон. Зелений борщ з кропивою від Євгена Клопотенка
-
60 хвилин
-
10
-
Легко
Їжте руками. Київське сухе варення з вишні
-
7 годин 5 хвилин
-
3
-
Легко
Вінегрет з запечених овочів
-
1 година 35 хвилин
-
4
-
Легко
Кольору сонця. Пухкі тертюхи з гарбуза за рецептом Євгена Клопотенка
-
30 хвилин
-
4
-
Легко
Смачна геометрія. Рум’яні бендерики з куркою від Євгена Клопотенка
-
1 година 20 хвилин
-
5
-
Помірно
Рекомендуємо
Купуй зараз
Заправка з грушею, 200 мл
169 грн
Копчена груша, 500 г
219 грн
Сет ясеневих дошок, 2 шт
1800 грн
Заправка до борщу
149 грн